Followers

Jumaat, 27 Januari 2012

Geram

Assalamualaikum dan Salam Jumaat buat semua rakan blog yg disayangi...hari ni nak meluahkan sikit tentang rasa ketidakpuasan hati  saya ...emmm susah nak luahkan sebenarnya tapi terpaksa diluahkan didalam blog ni untuk dikongsikan bersama rakan-rakan blog.

hari ni kerja dari pagi tenang jer..bila dh masuk tengahari rasanya aura tu dh bertukar kot..bila aku tgk email dari IT nak gak aku baling komputer ni dkt org yang empunya kerja tapi jika aku bersikap mcm tu ..aku dianggap tak profesional kalau aku tak marah bermakna aku tak tegas..betul ke macam tu? adil ke bagi aku????...then kalau aku marah nanti kata aku kurang ajar ..aku ni itu aku ni ini..semua lah yg buruk dekat aku....tapi tau tak mcm mana aku nak jawab dengan boss masalah korang ni....kalau aku pertahankan kau boss akan memekak dkt telinga aku (boss cakap aku tak pantau) mmg betul jugak kesilapan aku tak tgk data tu terlebih dahulu..tapi perlu ke aku pantau sedangkan kerja tu perlu dilakukan hari2 ..perluke aku tgk data bagi semua projek rasanya kena kerja 24jam kot... .. perlu ke aku pantau kerja kau setiap masa sedangkan kita sama2 ambik gaji ..adil ke bagi aku????eee sakitlak hati....


P/S : Buat kerja tu biarlah dengan hati dan niat yang ikhlas supaya hasilnya terbaikkkk...






3 ulasan:

Belalang hijau Perisik berkata...

sebenarnya tak brp paham apa yang berlaku... tp nak komen jugak..huhuhu

macam tu la kerja tambah2 klu kerja tu perlu berpasukan (team work)

rasanya elok adakan perbincangan kot dgn org bawahan tu sebab yg kena tembak ngan bos adalah kita. so, kita tembak la pulak org bawah kita... adil tau mcm tu :P

nurul berkata...

salam. Moga tenang hadapi masalah :)

Razif Mokji berkata...

sokong kt p/s tu